Skip to main content

Onze organisatie

Uw partner in business

Wie weet waar het bij ondernemen om gaat? Wie begrijpt u als ondernemer? Wie stelt u in staat om beter te kunnen ondernemen? Het antwoord op deze vragen heeft u hier gevonden. Bij Zweerink Accountancy begrijpen we dat u van uw accountant of adviseur vertrouwen, vakmanschap en deskundigheid eist. Dat hij of zij weet wat er bij u speelt. En dat er snel zaken voor u geregeld kunnen worden als de omstandigheden daarom vragen. Dat is de kunst van het ondernemen. Bij Zweerink Accountancy verstaan we die kunst.

Ondernemen is een kunst

Bij Zweerink Accountancy zien we het als onze missie om u daarbij zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast deskundigheid en vakmanschap is onze dienstverlening gebaseerd op vier belangrijke ankers: vertrouwen, flexibiliteit, samenwerking en hard werken.

Ondernemen is vertrouwen

Bij Zweerink Accountancy ondernemen we graag naast u. We zorgen ervoor dat we uw markt door en door kennen en weten wat er in uw organisatie en bij u als ondernemer speelt. Uw contactpersoon wordt dan ook binnen de kortste keren een vertrouwenspersoon. Iemand waar u altijd op kunt rekenen.

Ondernemen is flexibel zijn

Kwaliteit combineren met flexibiliteit. Dat is een sterk punt van Zweerink Accountancy. We zijn klein en hebben korte lijnen, waardoor we heel flexibel zijn. Ondernemen is ook een zaak van kansen benutten. We begrijpen dan ook als geen ander dat zaken soms snel voor u geregeld moeten worden. En dat doen we dan ook!

Ondernemen is samenwerken

Cijfers zeggen veel, maar nooit alles. Wij denken in alles graag met u mee. We hebben ook een goed oog voor andere aspecten van uw bedrijf. Personeelszaken, automatisering, maar ook uw concurrentiepositie en de ontwikkelingen in uw markt. Het houdt bij ons dan ook niet op bij de jaarrekening en de belastingaangifte. Wij rapporteren bijvoorbeeld ook tussentijds zodat u, indien nodig, uw beleid kunt bijsturen.

Ondernemen is hard werken

Tot slot is ondernemen ook gewoon hard werken.
En dat doen we graag voor u.

Het Zweerink Netwerk

Door onze jarenlange accountants- en advieservaring weten we veel, eerlijk gezegd heel veel. Maar alwetend zijn we natuurlijk niet. Er zijn altijd (branche)specifieke vraagstukken waarvoor extra specialistische kennis vereist is. Soms is het sneller of meer accuraat om een van onze relaties in te schakelen voor een antwoord. Dat hoeft u natuurlijk niet zelf te doen, dat doen wij voor u. Gewoon om ervoor te zorgen dat u antwoord krijgt op de vraag die u ons stelt, zodat we u van dienst kunnen zijn zoals u dat van ons gewend bent. Wij werken samen met onder meer:

  • Registeraccountants (voor ondersteuning bij wettelijke controles)
  • Fiscalisten
  • Juristen (voor bijvoorbeeld het opstellen en/of beoordelen van contracten, voor vragen op het vlak van arbeidsrecht, insolventie, ondernemingsrecht en familierecht)
  • Subsidiespecialisten (voor het onderzoeken van subsidiemogelijkheden en het aanvragen van subsidies)
  • Met specialisten die op de hoogte zijn van de laatste inzichten op het gebied van internationale belastingvraagstukken.
  • Specialisten op het gebied van bedrijfsovername en bedrijfswaardering.

U kunt ons dus voor al uw financiële zaken (blijven) inschakelen: wij zorgen voor een oplossing, of zelf, of via ons netwerk.

Uiteraard is netwerken tweerichtingsverkeer, ook Zweerink Accountancy deelt (vak)kennis binnen het netwerk.

U kunt vertrouwen op de deskundigheid van ons team.

Bart (E.G.M.) Zweerink AA

Accountant/Directeur

Elise (E.A.M.) Westendorp-Asteleijner

Administratief Medewerker

Joyce (J.M.E.) Kops

Secretaresse

Espen (E.M.) Albers

Salarisspecialist

Cecil (C.M.J.) Vlaswinkel MB RB

Senior Assistent