Skip to main content

Onze diensten

Hoe wij u verder kunnen helpen?

Bij Zweerink Accountancy willen we u daar zo goed mogelijk bij van dienst zijn. Voor ons is uw bedrijf meer dan alleen een verzameling cijfers. Bij Zweerink Accountancy bent u dan ook geen nummer, maar iemand die we graag persoonlijk leren kennen. Zodat we ook uw ambities en doelstellingen weten en we u kunnen helpen om ze te realiseren. Daarbij ondernemen we graag samen met u. We zorgen er voor dat we uw markt door en door kennen. We willen weten wat er in uw organisatie en bij u als ondernemer speelt. Uw contactpersoon wordt dan ook binnen de kortste keren een vertrouwenspersoon. Iemand waar u altijd op kunt rekenen. Op financieel, administratief, fiscaal én juridisch terrein.

Toekomstvisie

Ons accountancy- en advieskantoor is klaar voor de toekomst. Wij doen er alles aan om u werk uit handen te nemen en zaken als belastingaangiftes en boekhouding zo makkelijk mogelijk te maken. Door digitalisering van de administratie is deze overal en altijd inzichtelijk en kunt u ‘realtime’ inzien hoe de zaken ervoor staan. Samen met u vormen we op basis hiervan een toekomstbeeld.

Wij bieden u de mogelijkheid uw administratie (verder) te digitaliseren waardoor u kosten kunt besparen.

De toenemende globalisering biedt kansen voor ondernemers. Het is makkelijker om zaken te doen met het buitenland en tegelijkertijd neemt wellicht de concurrentie toe omdat buitenlandse ondernemers ook hier makkelijker voet aan de grond krijgen. Zweerink Accountancy heeft kennis van de Europese markt, maar is u ook van dienst op het gebied van internationale wet- en regelgeving en belastingen.

Een kleine greep uit onze werkzaamheden

Administratief beheer

Als basis voor uw managementinformatie is de administratie een van de belangrijkste bedrijfsonderdelen binnen uw organisatie. U kunt dit onderdeel geheel of deels uitbesteden aan Zweerink Accountancy om op die manier tijd te besparen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat de administratie up-to-date is en zo effectief en efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. Wij helpen u graag de administratie te stroomlijnen, te ondersteunen of geheel geautomatiseerd uit te voeren!

Samen met u gaan wij uw administratie online verzorgen. De bankafschriften kunnen geautomatiseerd worden ingelezen. Ook het inscannen en automatisch voorcoderen van de in- en uitgaande facturen bestaat tot de mogelijkheden.

Samenwerken op het gebied van administratief beheer? Neem vrijblijvend contact op met Zweerink Accountancy, wij staan u graag te woord.

Advies

Als ondernemer moet u aan heel veel denken. De goede beslissingen nemen op het juiste moment, toekomstgericht denken, efficiënt te werk gaan, servicegericht zijn, een goed personeelsbeleid voeren….En dat is nog maar een gedeelte van wat er iedere dag weer de aandacht vraagt.

Zweerink Accountancy neemt u heel wat werk uit handen op financieel, administratief, fiscaal en juridisch vlak, maar is daarnaast een uitstekend adviseur. Wij zijn graag bereid om met u van gedachten te wisselen over uw bedrijfsvoering. Samen kunnen we bepalen wat de juiste richting is, zodat u nu en in de toekomst een gedegen basis heeft en houdt om verder te ondernemen.

Omdat wij ons in uw branche verdiepen, zijn wij een sparringpartner met verstand van úw zaken!

Jaarstukken opstellen

De verplichting jaarstukken te produceren en te deponeren bij de Kamer van Koophandel geldt voor alle BV’s en NV’s. Daarnaast kunnen ook derden u opzadelen met de verplichting om jaarlijks uw jaarcijfers op te stellen. Denk hierbij aan banken en overheid. Het kan ieder jaar een enorm karwei opleveren om alle informatie te verzamelen en uit te werken. Zweerink Accountancy neemt u met alle plezier dit werk uit handen. Samenstellen, beoordelen of controleren van uw jaarrekening? Wij helpen u er graag mee. Voor ons is het dagelijkse kost, voor u een last minder. En het levert u ook nog een actueel overzicht op van de stand van zaken binnen uw bedrijf door de online samenwerking! Wij hebben ervaring met vele boekhoudpakketten zoals Multivers, Visma AccountView, Exact, SnelStart, Afas en Boekhoud Gemak.

Het jaarverslag en de jaarrekening laten opmaken of heeft u behoefte aan een second opinion? Neem vrijblijvend contact op met Zweerink Accountancy, we staan u graag te woord.

Loonadministratie

Als u werkgever bent, dient een loonadministratie te worden bijgehouden. Contracten, salarisstroken, jaaropgaven, heffingskortingen, aan alle verplichtingen van de belastingdienst moet worden voldaan. Daarnaast maken we u attent op cao- of andere belangrijke wijzigingen.

Wilt u geen administrateur in dienst nemen of heeft u zelf geen tijd of zin om de loonadministratie te voeren, kunt u bij Zweerink Accountancy terecht. Wij voeren de loonadministratie uit voor tal van onze klanten. We weten hoe het werkt. Laat ons dit onderdeel verzorgen, kunt u in plaats daarvan weer door met ondernemen!

We hanteren een vaste prijs per loonberekening, u weet daardoor precies waar u aan toe bent. Uw medewerkers kunnen hun salarisstroken en andere belangrijke documenten uploaden via een eigen portal. Medewerkers kunnen hun loonstrook in pdf toegestuurd krijgen of gewoon op het oude vertrouwde papier.

Informatie over uitbesteden van de loonadministratie? Neem vrijblijvend contact op met Zweerink Accountancy, we staan u graag te woord.

Belastingaangifte

De belastingdienst maakt het niet leuker, wel gemakkelijker. Maar als u het echt makkelijk wilt, laat u de aangiften gewoon door Zweerink Accountancy doen. Dan weet u zeker dát het gebeurt, dat het op tijd gebeurt én dat het goed gebeurt! Bovendien kennen wij alle regels en uitzonderingen daarop. Zo weet u dat u nooit meer betaalt dan nodig is!

Belastingaangiften aan ons overlaten? Neem vrijblijvend contact op met Zweerink Accountancy, we staan u graag te woord.